Close

Book your stay

It's a dream to be here. Come in the heart of the Mexican Caribbean. Fill in your check-in and check-out date below and book your stay. We can only promise you great moments and unforgettable holidays with us.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
May 24, 2024

Dog friendly B&B Villa Torrent

Toen ik eind december het regenachtige Nederland verliet en met mijn hond Guus onderweg was naar Spanje, merkte ik hoe moeilijk het is om een fijne plekte vinden waar je hond ook echt welkom is. Na een lange zoektocht eindigden we in een niet zo gezellig hotelletje langs de snelweg. Dat moment besloot ik: mijn B&B wordt een waar paradijs voor hondenliefhebbers. Villa Torrent is dan ook niet zomaar een bed&breakfast, het is een droom die werkelijkheid wordt voor elke hondenbezitter. Gelegen in de idyllische heuvels buitenValencia, biedt deze plek een fantastisch uitzicht over het omliggenden natuurlandschap en de uitgestrekte sinasappelvelden.

Bij aankomst voel je meteen de warme, gastvrije sfeer die Villa Torrent uitstraalt. Ik weet als hondenbaasje als geen ander wat er nodig is om het verblijf van jou en je hond zo aangenaam mogelijk te maken. De kamers zijn stijlvol ingericht (uiteraard is er een hondenbedje aanwezig ) met directe toegang tot de omheinde ruime tuinen. Zo heeft je rond de vrijheid om lekke rond te snuffelen. In je honden goodie bag vind je een speeltje en wat snacks.

Elke ochtend kun je samen met je hond meegaan op een wandeling door de sinaasappelvelden en de aangrenzende natuur. Guus en Ruska, onze senior hondd ie al jaren de gastvrouw van Villa Torrent is, zijn er ook bij. Ze vinden het heerlijk om achter de wilde konijnen aan te jagen die bij zonsopgang door de velden sprinten. Dat kunnen ze gewoon off leash. Beide hebben een halsbandje met naam en telefoonnummer van Charlie & Jones, waar Guus al fan vanaf is toen hij een puppy was. Dat kwam trouwens een keer goed van pas toen ik bij een vriend op bezoek was en Guus via het kattenluik aan de wandel was gegaan. Gelukkig werd ik snel gebeld door het nummer op zijn halsband en werd ik snel met hem herenigd. In Spanje heb ik een nieuw bandje met +31 voor hem en Ruska besteld. Praktisch en ze maken er echt de blits! mee!

Op verzoek organiseren we ook speciale hond vriendelijke hikes de omgeving. In de zomermaanden doen we dit overigens vroeg in de ochtend of laat inde avond, omdat het overdag simpelweg te warm is. Dan is het veel aangenamer om in de schaduw bij het zwembad of in de tuin te relaxen.

Wil je een dagje zonder hond op pad? Geen probleem! Laat je viervoeter gerust bij ons achter. Guus en Ruska zijn experts in het demonstreren van de kunst van het middagdutje en zullen je hond met alle liefde gezelschap houden. Een paar keer per week maak ik trouwens vers hondenvoer. Het is een mix van rijst, kurkuma, erwtjes, worteltjes, gekookte kippenlevertjes, kippenmaagjes en kippenhartjes, die ik bij de slager in het dorp haal. Guus en Ruska zijn er dol op en mocht jouw hond het ook lekker vinden, dan is er altijd een bordje beschikbaar.

Als je dus op zoek bent naar een plek waar je samen met je hond kunt genieten van een heerlijke vakantie, dan is Villa Torrent dé bestemming voor jou. We hopen je snel te zien, zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is om opeen plek te zijn waar je hond net zo veel waardering krijgt als jij.

Guus en Ruska na een mooie hike!

Continue reading