Close

Book your stay

It's a dream to be here. Come in the heart of the Mexican Caribbean. Fill in your check-in and check-out date below and book your stay. We can only promise you great moments and unforgettable holidays with us.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Recepten

Voor als je thuis weer even terug wilt zijn in Villa Torrent

Dutch Pancakes

Dutch pancakes with baked apple

Voor het beslag meng je wat volle melk, een ei, tarwebloem, een snufje zout en lekker veel kaneel. Vergeet dat snufje zout niet! Voor de gasten doe ik er vaak ook nog wat ongeklopte slagroom bij. Ze zijn immers op vakantie. In een klein koekenpannetje laat je vervolgens wat roomboter smelten en doe je drie keer wat beslag in de pan dat je tot een goudbruine pannenkoek bakt. Gebruik echte roomboter en niet die ongezonde magere nep troep.

Voor de topping snijd je per persoon een appel in partjes. Hier doe je wat kaneel bij (voor de gasten doe ik er vaak ook wat suiker bij). Je laat in een pan wat boter smelten en bakt alvast een handje ongezouten noten aan. Vervolgens doe je de appel erbij en bak je het geheel goudbruin. Dit alles doe je op de pannenkoek met een flinke klodder rauwe lokale honing (niet die troep uit de supermakrt kopen).

Dit is een topper die je ook als lunchgerecht kunt maken:

Breakfast burrito

In een kommetje kluts je met wat Keltisch zeezout en Mexicaanse kruiden en wat cayennepeper een eitje los. Als laatste voeg je een handje geraspte kaas toe en meng je dit tot een mengel. Laat in een koekenpannetje roomboter en wat olijfolie smelten en doe je eimengel in de pan. Je legt hier meteen een kleine tortilla op. Laat het ei gaarkoken en draai dan de tortilla om en zet het vuur uit.

Bak 100 gram kipfilet per persoon met tex mex kruiden, een beetje rode en groene paprika en wat rode ui snippers. Als dit gaar is, verdeel je dit over de tortilla en doet verspreid je hier nog een handje geraspte kaas over voor je de tortilla dubbelvouwt en onder de grill legt tot de kaas is gesmolten. Serveer de tortilla met wat Shriraza saus en een halve avocado met zeezout.

Wil je een keer gezond doen dan is deze ideaal

Healthy kickstart

Knal 250 magere kwark in een kommetje. Zorg ervoor dat je de rand van het kommetje vult met fruit dat je lekker vindt. Banaan, mandarijn, aardbei, framboos en bramen zijn mijn favoriet. Toef het af met rauwe honing en een handje ongebrande noten en smullen maar. Simpel, maar oh zo lekker

Kom bij ons logeren