Close

Book your stay

It's a dream to be here. Come in the heart of the Mexican Caribbean. Fill in your check-in and check-out date below and book your stay. We can only promise you great moments and unforgettable holidays with us.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Over Villa Torrent

Kom als gast, vertrek als fan!

Villa Torrent is jouw toevluchtsoord in de heuvels van Valencia. Een ideale uitvalbasis om dit prachtig stukje Spanje te ontdekken

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. We verwelkomen graag ook je trouwe viervoeter, want we zijn dog friendly!

Bij aankomst krijgt je hond een speciaal welkomstpakket, zodat ook hij zich meteen thuis voelt.

Kom volledig tot rust in het betoverende Spaanse landschap. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van de serene schoonheid van de prachtige tuin. Breng tijd door in deze oase van rust en ontspanning. Villa Torrent, gelegen in de heuvels tussen het schilderachtige dorpje Montserrat en de bruisende stad Valencia, bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van het vliegveld.

Hier vind je de perfecte balans tussen natuur en gemak, ideaal voor een ontspannen vakantie.

Kom heerlijk tot rust

Ontdek de verborgen parel: B&B Villa Torrent. Vakantie zoals het hoort te zijn!

Naast dat er van alles te doen is kom je echt tot rust in Villa Torrent. Of je nu chillt bij het aangename zwembad of plaatsneemt op een van onze zonnenterrassen of loungeplekken: dit is vakantie zoals het is bedoeld.