Close

Book your stay

It's a dream to be here. Come in the heart of the Mexican Caribbean. Fill in your check-in and check-out date below and book your stay. We can only promise you great moments and unforgettable holidays with us.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ervaringen

Strand stad Valencia

Er is bijzonder veel te doen en te ondernemen in de regio Valencia. Hier een kleine greep aan suggesties wat te doen! 

Welke dingen je vooral moet doen!

Oude binnenstad op de fiets ontdekken

Enkele jaren geleden werd Valencia de fietshoofdstad van Europa. Het startschot voor de stad om de fietsinfrastructuur enorm te verbeteren. Dit is nu dus een ontzettend leuke en toegankelijke manier om de stad te leren kennen. Je kunt eenvoudig zelf fietsen huren bij een van de vele fietszaken in de binnenstad. Een leuke aanrader is ook om een begeleide fietsstocht te boeken in je eigen taal. Dan wordt je in drie uur onder begeleiding de stad door gereden. Ideaal om Valencia te leren kennen.

Mooie hike maken

Je kunt fantastisch mooie hikes maken in de regio Valencia. Zowel. voor de beginnende als de meer ervaren wandelaar biedt de regio veel!  Informeer bij je host Patrick wat voor jouw reisgezelschap de ideale hike is. Zo is er een pittige maar zeer mooie hike bij de watervallen bij Buñol. Kun je in het prachtige natuurgebied bij Serra in de bossen wandelen en ook dichter bij Villa Torrent nabij de dorpjes Montserrat en Montroi zijn er  hikes te maken met een panoramisch uitzicht op Valencia en de kustlijn. Veel van de hikes zijn hondvriendelijk. Al is het raadzaam om niet op het warmst van de dag te gaan in de zomermaanden en voldoende water mee te nemen.  Wil je begeleid op hike met Patrick en Guus? Dan kan voor €15,00 per persoon incl. meezing muziek tijdens het vervoer naar de hike. De hike duurt gemiddeld 2 uur, inclusief drinkpauzes en het schieten van Insta waardige kiekjes.  

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie ook op avontuur! Ontdek een scala aan geweldige tips en activiteiten die je kunt ondernemen in de schitterende regio Valencia. Van culturele bezienswaardigheden en adembenemende natuurparken tot heerlijke lokale gerechten en bruisende markten – er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring!

l'Oceanogràfic

Dit is het grootste aquarium van Europa, met plaats voor 45.000 levende wezens van 500 verschillende soorten. De voornaamste maritieme ecosystemen van de planeet zijn hier nagebootst.De avant-gardistische architectuur, de verdeling van de verschillende aquariums en de wetenschappelijke, recreatieve en educatieve doelstellingen brengen de onderwaterwereld dichter bij het publiek en wijzen de bezoekers erop hoe belangrijk het is om zijn flora en fauna te beschermen. Zeker het bezoekje meer dan waard en ook kinderen kijken hun ogen uit! Je kunt hier een dag voor uittrekken!

Sinaasappels zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Ook dat is Valencia.

“Je wordt al snel veriefd op de regio Valencia.”

Patrick de Kruijk

Eigenaar @Villa Torrent

Onze accomodaties