• Français
 • English
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 •    Partida Casablanca 88LL  -  Torrent, 46900 (Valencia)    +34 678 446 129    info@villatorrent.com

  Tarieven

  Bed and Breakfast

  De prijs voor een twee persoonskamer bij meerdere overnachtingen ligt tussen € 50,- en € 65,- (afh. van de kamer en het aantal overnachtingen) Het verwen ontbijt bedraagt € 7,50 per persoon.
  Het ontbijt bestaat uit koffie, thee, verse melk, verse jus, broodjes, verse eieren, kaas, vleeswaren en zoetwaar, en fruit. Het wordt geserveerd tussen 8.30 uur en 10.30 uur op het terras of in de woonkamer.

  Reserveringsvoorwaarden: om te boeken, dient u 25% van de som vooruit te storten op een Spaanse bankrekening. Het restant dient u te betalen bij aankomst. Inchecken kan vanaf 15 uur. U kunt al wel eerder uw tassen neerzetten en vast een duik nemen in het zwembad.

   

  Vakantiewoningen

  De vakantiewoning Casa Elja heeft 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een volledig ingerichte keuken, een gezellige zitkamer (met slaapbank en houtkachel) en een eigen tuin. Het huis is geschikt voor maximaal 5 personen en kan gehuurd worden voor 250 tot 560 Euro per week (afhankelijk van het seizoen en het aantal personen). Ontbijt is niet inbegrepen. Bedden zijn opgemaakt, en handdoeken zijn aanwezig. De eindschoonmaak bedraagt € 35,-. (in het hoog seizoen € 50,-). Reserveringsvoorwaarden: dezelfde als hierboven.

  De vakantiewoning Casa Rosa bestaat uit 3 tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer, een overdekt lounge-terras, een eigen tuin en een volledig uitgeruste keuken. Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen en kan gehuurd worden voor € 300 tot € 630,- per week ( afhankelijk van het seizoen en het aantal personen).

  Wilt u gebruik maken van beide vakantie woningen (geschikt voor maximaal 10 personen) dan bedraagt de huurprijs - afhankelijk van het seizoen en het aantal personen- tussen de € 700,- en € 980,- per week. De eindschoonmaak bedraagt € 35,-. per huis (in het hoogseizoen € 50,-) Handdoeken- en lakenpakket bedraagt in het hoogseizoen € 8,- pp/pw. Bij groepen van meer dan 4 personen wordt bij aankomst een borg van € 150,- gevraagd.

   

  Informeer naar onze speciale tarieven in het laag seizoen!

  Villa Torrent kan tijdens uw verblijf niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke ongelukken, verlies of beschadigingen . Wij raden u aan om zelf een annuleringsverzekering en/of reisverzekering af te sluiten.

  Foto's casa Rosa

  « 1 van 2 »

  Foto's casa Elja

  « 1 van 2 »

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten