• Français
 • English
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 •    Partida Casablanca 88LL  -  Torrent, 46900 (Valencia)    +34 678 446 129    info@villatorrent.com

  Mogelijkheden

  Jeanny Grevelink is in Nederland werkzaam geweest als arbeidsdeskundige- coach en mediator; daarnaast is zij een grote natuur- en honden liefhebster. Sinds 2010 heeft zij haar droom gerealiseerd door in Spanje een mooie en zonnige locatie te creëren waar mensen zich thuis voelen en waar zij kunnen aangeven hoe voor hun de ideale vakantie er uit ziet. Zij deelt graag haar Spaanse ervaringen en er is voldoende informatie over de omgeving aanwezig.

  Jeanny Grevelink
  Jeanny Grevelink

  Mensen zijn verschillend: sommigen willen privacy en hun eigen gang gaan, anderen zoeken de gezelligheid op om activiteiten gemeenschappelijk te ondernemen………of een combinatie van beiden.

  Ook leent een vakantie zich er voor om weg van de dagelijkse drukte eens de rust te nemen en stil te staan hoe je in het leven staat en welke dromen jij nog wilt verwezenlijken. Misschien zijn er zorgen en moeilijkheden waar je eens vanuit afstand bij stil wilt staan. Op aanvraag verzorgt zij voor jou een coachingsvakantie op maat!

  petangueSpeciaal voor de gasten is er op het terrein een JEU DE BOULES (PETANGUE) BAAN aangelegd.

  U kunt hier heerlijk onder de olijfbomen een partijtje spelen. Ballen zijn aanwezig.

   

   

  Overwinteren

  OVERWINTEREN bij Villa Torrent: dit is mogelijk tegen speciale tarieven ! Jeanny staat voor u klaar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

  Graag hoort zij wat uw wensen zijn…………… vanuit het motto:

  ONTSPANJEHIER!!!

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten