• Français
 • English
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 •    Partida Casablanca 88LL  -  Torrent, 46900 (Valencia)    +34 678 446 129    info@villatorrent.com

  Mogelijkheden

  Jeanny Grevelink is in Nederland werkzaam geweest als arbeidsdeskundige- coach en mediator; daarnaast is zij een grote natuur- en honden liefhebster. Sinds 2010 heeft zij haar droom gerealiseerd door in Spanje een mooie en zonnige locatie te creëren waar mensen zich thuis voelen en waar zij kunnen aangeven hoe voor hun de ideale vakantie er uit ziet. Zij deelt graag haar Spaanse ervaringen en er is voldoende informatie over de omgeving aanwezig.

  Jeanny Grevelink
  Jeanny Grevelink

  Mensen zijn verschillend: sommigen willen privacy en hun eigen gang gaan, anderen zoeken de gezelligheid op om activiteiten gemeenschappelijk te ondernemen………of een combinatie van beiden.

  Ook leent een vakantie zich er voor om weg van de dagelijkse drukte eens de rust te nemen en stil te staan hoe je in het leven staat en welke dromen jij nog wilt verwezenlijken. Misschien zijn er zorgen en moeilijkheden waar je eens vanuit afstand bij stil wilt staan. Op aanvraag verzorgt zij voor jou een coachingsvakantie op maat!

  petangueSpeciaal voor de gasten is er op het terrein een JEU DE BOULES (PETANGUE) BAAN aangelegd.

  U kunt hier heerlijk onder de olijfbomen een partijtje spelen. Ballen zijn aanwezig.

  Overwinteren

  OVERWINTEREN bij Villa Torrent: dit is mogelijk tegen speciale tarieven ! Jeanny staat voor u klaar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

  Graag hoort zij wat uw wensen zijn…………… vanuit het motto:

  ONTSPANJEHIER!!!