• Français
 • English
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 •    Partida Casablanca 88LL  -  Torrent, 46900 (Valencia)    +34 678 446 129    info@villatorrent.com

  Slurpende mus

  Vakantie combineren met bezinning

  Even helemaal weg uit je dagelijkse beslommeringen om de STILTE te op te zoeken.

  slurpende mus

  Ervaar met je zintuigen wat stilte met je doet: luister naar geluiden uit de natuur, je voetstappen op krakende takjes, kijk naar de intense kleur van de oranje sinaasappels, hoor het geluid van vogels, het geluid van de wind…en vooral ervaar wat stilte doet om je innerlijke stem te horen….die je vertelt wat voor jou écht belangrijk is. Heerlijk toch om eens volledig de aandacht op jezelf te richten…op een plek waar niks moet en alles mag.

  Villa Torrent is deze stilte plek.
  Gelegen tussen de sinaasappelplantages op het platteland met weidse uitzichten en nauwelijks verkeer of mensen in de buurt en een terrein met zwembad, diverse zitjes en mooie bloementuinen.

  Wat gebeurt er in deze bezinningsdagen? Er gebeurt van alles. In ons dagelijkse leven zijn er voortdurend prikkels om ons heen, die zorgen dat we afgeleid worden van wat ons van binnen bezig houdt. In de stilte ga je ontdekken hoe heerlijk en bijzonder het is, als je volledig mag overgeven aan wat er wat binnen gezegd en gehoord wil worden en ervaar je een diepe en liefdevolle verbinding met jezelf. Je rust uit, en gaat energieker met nieuwe ideeën en inzichten naar huis.

  Ontdek eens wat drie STILTE dagen met jóu doen. Naast de activiteiten die jij in stilte doet, is er dagelijks tijd voor een stilte wandeling, geleide meditatie en een goed gesprek. Vóór of na de stilte dagen kun je er op uittrekken voor bijvoorbeeld een bezoek aan de mooie stad Valencia, de vele witte zandstranden of een bezoek aan een Spaanse markt.

  Als coach met de nodige levenservaring en gastvrouw van Villa Torrent help ik je graag om zo’n week naar jouw wensen in te vullen. Heb je belangstelling dan stuur ik je een vragenlijst om je wensen helder te krijgen.

  En wie weet geniet jij hier in de stilte ook van de slurpende mus!

  Nb : je kan deze week zowel als individu, als in groepsverband beleven!