• Français
 • English
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 •    Partida Casablanca 88LL  -  Torrent, 46900 (Valencia)    +34 678 446 129    info@villatorrent.com

  Vakantie vieren in een autisme vriendelijke omgeving

  Villa Torrent is gelegen op het platteland, 20 minuten van vliegveld Valencia midden tussen de sinaasappelplantages, met rust, ruimte en privacy. Op het terrein zijn 2 vakantiehuizen, die in totaal voor 11 mensen accommodatie bieden. Verder is er een zwembad, jeu de boule baan en diverse bloemen tuinen, een olijfgaard en diverse zitjes met mooi uitzicht.

  Ik, Jeanny Grevelink heb Villa Torrent in 2010 opgericht om een plek te creëren waar mensen vakantie kunnen vieren op hun eigen relaxte wijze….weg van alle drukte. Graag nodig ik families uit met “anders begaafde” kinderen uit om hier in een veilige omgeving en in vrijheid vakantie te vieren. Mijn 5 honden zijn gek op kinderen en de combinatie kind/hond geeft een bijzondere sfeer op het terrein.

  Als coach en gastvrouw van Villa Torrent, bied ik, indien gewenst, ouders de mogelijkheid om tot maximaal 3 dagdelen er zelf op uit te trekken. Voor de kinderen zullen dan op het terrein , aangepast aan de wensen van de kinderen speciale activiteiten worden georganiseerd. Zo kunt u als ouders op u gemak de mooie stad Valencia bezoeken of naar een echte Spaanse markt gaan.

  Ook is het gedurende 3 dagen per week mogelijk een 3 gangen maaltijd op het terrein te reserveren, zodat u bij terugkeer van een dagje uit zo kunt aan schuiven!

  Graag bespreek ik met u de wensen vooraf, waarna ik een gerichte prijsopgave kan doen!