• Français
 • English
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 •    Partida Casablanca 88LL  -  Torrent, 46900 (Valencia)    +34 678 446 129    info@villatorrent.com

  Accommodaties

  Het hoofdgebouw wordt bewoond door de eigenaar. Op het terrein van Villa Torrent zijn 2 vakantiewoningen (Casa Elja en Casa Rosa) met in totaal 5 twee persoonkamers.
  Twee in casa Elja en drie in casa Rosa (in de winter is de grootste kamer in Casa Rosa woonkamer en is het geschikt voor 4 personen).

  De kamers zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is keuze uit een kamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Uiteraard heeft u de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet.

  Omdat wij willen dat u zich helemaal thuis voelt, kunt u gebruik maken van heerlijke zitjes in de mooie bloementuin of rond het zwembad. ’s Avonds is het ook goed vertoeven in de lounge met televisie en muziek.

  Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

  Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  Sluiten